Bespisning

Lørdag og søndag vil der være morgenmad på indkvarteringsstederne.

Morgenmad i tidsrummet kl. 07.00 – 09.00
· Mælk, juice, kaffe og te
· Friskbagt franskbrød og rugbrød fra bager
· Müsli, cornflakes, havregryn
· Pålæg
· Marmelade, pålægschokolade og ost

Øvrig bespisning foregår i Skæring skoles festsal/spisesal:
 
Frokost lørdag kl. 11.30 – 15.30
· Lune frikadeller, kold kartoffelsalat
· Lun leverpostej med bacon·
· Æg, cherrytomater
· hj.lavet tunsalat·
· hj.lavet pastasalat med kylling
· Agurkestave
· Gulerodsråkost
· Friskbagt rugbrød fra bager

Festmiddag lørdag 17.00 – 21.00
· Grillet oksesteak
· Grillet kylling
· Salatbuffet
· Tzatziki·
· Pasta
· Brød

Forudbestilt frokost til søndag bliver serveret i Skæringhallens cafeteria i tidsrummet kl. 11.30 – 14.30.