Indkvartering

Al indkvartering sker fra Skæring Skole ved spisesalen fra fredag kl.17.00. Efter kl. 20.00 sker indkvartering fra stævnekontoret i Skæring Hallen.

Adressen er: Skæring Skole, Skæring Skolevej 200, 8250 Egå  

Det er vigtigt, at alle hold kommer forbi indkvarteringen i løbet af fredag aften med holdkort og endeligt deltagerantal, så vi kan sikre, at der er spisepladser til alle deltagere lørdag og søndag.

På skolerne vil der være tilsyn døgnet rundt. Der skal medbringes sovepose og luftmadras/underlag. Undgå tyveri, lås døren til klasselokalet – skolevagterne har en nøgle!

Skødstrup skole skal være tømt/ryddet op søndag kl. 10.00 og Skæring skole skal være tømt/ryddet op søndag kl. 12.00. Bagagen kan herefter anbringes i spisesalen på Skæring skole. Der er ikke plads til bagagen i hallerne.

Regler for indkvartering på skolen
Der skal være stille på skolen kl. 23.00 og ro kl. 24.00.

Vi forventer naturligvis, at alle hjælper hinanden med at passe på inventar m.v. på skolerne. Boldspil er ikke tilladt indenfor.

Øl og spiritus er forbudt på indkvarteringsstederne. Tobaksrygning er kun tilladt på anviste steder. Overtrædelse kan medføre hjemsendelse.

Indkvarteringplan

Skæring skole 
Skæring Skolevej 200 
8250 Egå 

Skødstrup Skole
Rosenbakken 4
8541 Skødstrup